Drømmedagen

Vi har i vinter kjørt en facebook-konkurranse på Travskolens side hvor man kunne vinne en Drømmedag på Travskolen. Den heldige vinneren ble June og hennes datter Marion.

Søndag fikk de sin Drømmedag, og det kan vi vel trygt si at det ble.

Dagen startet med at Marion fikk stelle og bli litt kjent med Assar før de fikk være med i en Agility-konkurranse som ble arrangert på banen. Dette var nok noe nytt for de begge, men de gjorde en strålende innsats og kom gjennom de fleste av hinderne på en fin måte. Ikke minst så koste de seg skikkelig begge to!

Deretter fulgte grilling av pølser og premiutdeling sammen med resten av ponnigruppa som var på plass.

Så kom vi til den delen Marion hadde gledet seg stort til, endelig skulle hun få ri Assar! Dette gikk strålende og begge to koste seg voldsomt.

Sist, men ikke minst skulle Marion få prøve nok en ting hun aldri hadde gjort før, nemlig å kjøre fort i banen. Hun skulle få kjøre med Hannah, og var nok kanskje litt nervøs før vi skulle ut. Men så fort vi kom i gang var gliset omtrent på vei rundt, og Marion fikk meget kjapt taket på kjøringa. Hun fikk kjøre litt i forskjellige tempo, og avsluttet med full fart. Da ekvipasjen kom inn til stallen igjen var det en overlykkelig 13-åring som skulle sele av, det var ingen tvil om at dette var gøy!

Tusen takk for en flott dag June og Marion, vi håper dere kommer tilbake!

Del