Herlig ponniløp på torsdag, og her er Sol Emilie og Lisa’s vurdering av feltet!

I torsdagens ponniløp er det hele 11 ponnier på startlista, og 4 av disse tilhører travskolen.

Vi har fått med oss ponnikusk Sol Emilie Risdal på en vurdering av de startende ponniene. Det ser ut til og bli ett meget spennende løp, og vi tør virkelig ikke tippe hvem som vinner her.

Klosterskogen 8/3-18

Kategori ABCD, strek 3.00. BCD stengt ved 2.30.

 1. Glentans Sonette – Gunnar E. Wibstad.
  • Årsdebuterer, og kunne se ut til å være litt tung i kroppen på trening. Kusken er meget dyktig, og distansen passer bra. Trenger nok ett løp i kroppen før toppformen er på plass.
 2. Assar – Sander N.R. Høier
  • Strøket
 3. Cassandra – Ida Bø Bakka
  • Løpsdebuterer. Ser meget fin ut i trening og er en liten kruttønne. Noe hardt meldt denne gangen, men går nok uansett under prøveløpstiden. Kusken har vist meget gode takter i banen og skal nok kunne lose henne rundt til en fin tid.
 4. Emmeros Hannah – Celine Rød
  • Meget rutinert kusk, og trener fantastisk. Vi tror hun kan gå ny rekord, og er travskolens beste sjanse i løpet. 
 5. Ødegaardens X-ellent – Mariell Topland Vereide
  • Kjenner vi ikke dagsformen på, men har ikke startet på en stund. Gikk noen fine løp i fjor og kan dukke opp der fremme om toppformen er på plass direkte etter pause. 
 6. Månstorps Fax – Tuva Sofie Risdal
  • Viste fin form på Drammen lørdag, bør nok gå frem med det løpet. Ikke alltid like enkel å kjøre i trav, men vi satser på at Tuva løser oppgaven. Kan definitivt vinne løpet om han går feilfritt.
 7. Vidunge Kalle – Nicholas Kjerpeseth
  • Har slitt mye med skader, men vi satser på at han er tilbake der han skal være. Nicholas er meget flink og er nok langt fremme om ponnien fungerer som han skal. 
 8. Eksl. Classic Lady – Amalie B. Martinsen
  • Lady er uten tvil en hedersponni, og hun er nå inne i sin siste sesong på travbanen. Hun er jevn og flink, og får hjelp av dyktige Amalie. Amalie har ikke kjørt så mange løp foreløpig, men viser stort talent. Årsdebuten så veldig bra ut, og vi er ganske sikre på at ekvipasjen skal gjøre nok ett bra løp sammen. 
 9. Smedens Blixten – Magnus Heslien
  • Blixten er ingen enkel ponni å kjøre, men Magnus har meget godt tak på han. Trives godt på Klosterskogen, og er nok garantert langt fremme. 
 10. Mys Belio – Sol Emilie Risdal
  • Har ikke startet på 10 år, og skal få ett fint løp første gang ut. Ser bra ut i trening, men får få noen løp på seg før vi forventer noe.
 11. Luffsan – Ingrid Elise Rød
  • En av landets beste ekvipasjer. Satser nok alt mot påsketravet, og skal nok bare ha en gjennomkjøring her. Men de er uansett så gode at vi blir ikke overrasket om de rekker frem fra lengste tillegg. Ingen enkel ponni å kjøre, men Ingrid gjøre en imponerende jobb i sulkyen. 

Lykke til alle sammen!

Møt opp på Klosterskogen torsdag klokka 18.20 for å heie frem morgendagens kusker!

 

Del