NRK Telemark på besøk

Fredag morgen fikk vi besøk på Travskolen av NRK Telemarks reporter Stian Wåsjø Simonsen som skulle prøve seg som ponnikusk for første gang, etter kun noen få minutters opplæring. Han fikk solid konkurranse i 12 år gamle Tina Helland, 13 år gamle Nicholas Kjerpeseth og 3 år gamle Aron.

Stian fikk kjøre Emmeros Hannah, men slet litt med å holde henne i trav. Når starten gikk så reiste Hannah i galopp, men Stian fikk henne fort på bedre tanker og måtte jobbe hardt for å holde de andre bak seg ned oppløpet. I mål var Stian knepent foran en meget godt avsluttende Cassandra og Nicholas.

Godt jobba av både ponnier og kusker, til tross for at NRK’s utsendte måtte tåle litt kritikk for noe trang kjøring fra start. Vi får skylde på litt lite rutine.

 

Startlisten var som følger:

  1. Assar – Tina Helland
  2. Cassandra – Nicholas Kjerpeseth
  3. Emmeros Hannah – Stian Wåsjø Simonsen
  4. Orkan – Aron

Hele radiosendingen finner du HER!

 

 

Del