Vinnere Travgalla i Telemark 2017

Årets travgalla i Telemark ble ett flott arrangement på Parkbiografen. Årets prestasjoner ble behørig mimret og vinnere ble kåret i alle kategorier. Årets hest i Telemark ble I Love Paris som er eiet av Morten Gunnar Sem.  Årets  Europamester for hopper blir å finne i årets utgave av Klosterskogen Grand Prix  som er hovedløpet i årets påsketrav. Hans Jørgen Pettersen er oppdretterav i Love Paris og ble årets oppdretter for varmblods

Fra premiebordet var det Marielle Bråthen som forsynte seg skikkelig. Hennes hest, A Brave Hart ble årets treårige varmblods og selv ble hun årets amatør . I tillegg fikk Marielle prisen årets opptur, som er en publikumspris stemt frem på bl. a facebook i forkant av gallaen. Vi gratulerer.

Årets treårige kaldblods ble Valle Ask som er eiet av Oddbjørn Johansen. Hesten ble årets vinner av Norsk Travkriterium med 500.000 i premiepenger. Årets eldre kaldblods ble Odd Herakles(bilde øverst i saken), hesten er eiet av Odd Paulsen og det ble varslet fra scenen under intervjuene om at man vil gjøre et verdensrekordforsøk med hesten i 2018. Vi venter i spenning på forsøket med denne flotte hesten.

 

Årets vinner av Jarlsberg Grand Prix’s hoppeavdeling N.Y. Dimond In The Sky ble vinner av årest fireårig varmblods. Hesten er eiet av Stig Flaata fra Tinn.

Årets fireårige kaldblods ble Garli Moe Garlin, som er eid og trent av Tor-Martin Moe. Tor-Martin ble også overrakt prisen for årets oppdretter kaldblods. Mens Tom Erik Solberg nok en gang ble årets kusk i Telemark. Tom Erik ble også årets trener. Vi gratulerer alle vinnere ved årets Travgalla i Telemark og vi vil gjerne si en stor takk til Telemark Travforbund og Telemark Hesteeierforening for et flott arrangement og en verdig ramme på vinnere av årets priser. kvelden ble loste gjennom av Geir Tangen og Ola Slåttsveen fra scenen.

Vi gleder oss til 2018 og fremtiden for travsporten i Telemark.

Alle bilder fra hesteguiden.com

 

Del