Strålende debut av Emmeros Hannah

Hannah debuterte i løpsbanen fredag 29/12, hun startet fra hele 220m tillegg. Men kusk Kaia Buurskov traff starten fint og ga full gass med en gang. Hannah plukket konkurrenter hele veien og kom seg til tet i siste sving. Midt i oppløpet ledet hun fortsatt med mange lengder, men Camilla B. kom i stor fart bakfra. Det tetnet ordentlig til mot mål og på siste steget klarte Sebastian Lehne Rishovd  å kaste Camilla B. foran. Hannah kjempet tappert og kom i mål som nr 2 med knappest mulig margin på tiden 2.58,4, noe som er 4 sekunder bedre enn hun gikk i prøveløpet.

Gratulerer til Sebastian og Camilla B.

Klar for avreise

Ikke mye som skilte de to duellantene

Hannah var fornøyd med seg selv etter løpet

Kusk Kaia Buurskov var fornøyd med løpet, og Hannah koste seg med grøt.

Del