Vanskelig rebus i V65 en spiller tok kassa

Det ble en utfordrende rebus for spillerne under gårsdagens V65. Da Vidar Hop la lista med Riverside Star i første løp og kjørte 9. valget inn til seier. Hesten var bare med på 0,4% av kveldens systemer. Varg Eld og Knut Arne Ødegård i 2. avdeling var et 3 valg. I tredje avdeling fikk vi femtevalget Engas Odelsjente med Anette Frønes i Sulkyen og da Eirik Høitomt kusket inn 4. valget Hellsetved Trym så de vanskelig ut for spillerne. 3 bonger gjenstod på dette øyeblikket. Det ble to første valg i 5 og 6 løp med henholdsvis Speedmeister og Jørn Morten Kvikstad rakk frem på oppløpet og vant i siste steget, mens dagens største favoritt Income og Åsbjørn Tengsareid infridde ble det kun en spiller som klarte 6 rette. 487.128 kroner gikk inn på konto for denne spilleren. Vi gratulerer.

I V5 ble det noe enklere og det ble Thess Prinsessa som vant dagens siste løp med 19 årige Håkon A. Ydesbond som tok sin første seier i sulkyen. V5 ga 5550 kroner til 76 spillere.

Vi gratulerer alle vinnere.

Vi ønsker velkommen tilbake på lørdag for kveldstrav og årets siste kjøring fra Klosterskogen Travbane

 

Del