Telemarksseire uke 45

Det ble to V75 seire for Telemark på Sørlandet lørdag.

A Brave Heart tok sin 5.strake seier og kr. 100.000 da han vant DNT’s Høstfinale på lørdag.
Dette var nok en spesiell seier for eier Marielle Bråthen etter den stygge velten hesten opplevde på veien hjem fra Bergen sist den vant.
Nadine U.N. – Marianne Undem sikret seg kr. 70.000 da hun som eneste hoppe i feltet tuktet guttene og vant Arnt Paulsens Minneløp.
Arthur Bø tok dobbeltseier på Bjerke onsdag med Lykkje Birk – Jorunn & Tom Svensson, som vant DNT’s Unghestserie og sin tredje strake seier og Rakkerfanten – Einar Henneseid som tok sin femte seier for året. Vant på Bjerke gjorde også Tako Ø.K. – Jan Gustavsen.
På Klosterskogen torsdag vant Unaffected – Stall New Unaffected og Sundby Søss – Berit Garstad. Tom Erik Solberg tok turen til Åby torsdag kveld med stallhesten Photo Lavec som tok en fin andreplass med ny flott rekord 1.11,7. Tom Erik vant også ett løp på Åby.

Del