Moro før kampen

I dag, søndag har travskolen vært tilstede på Skagerak Arena før fotballkampen mellom Odd og Stabæk. Vi holdt til i Fan-zone, hvor ivrige barn kunne prøve en rekke aktiviteter. Blant annet var det selvfølgelig flere fotball-spill, men de kunne også få prøve seg både som rytter og kusk på våre ponnier, Orkan og Emmeros Hannah. Ponniene tok det hele med stor ro, og ga fornøyde barn en fin opplevelse. Selv om både Orkan og Hannah lurte fælt når det kom fotballer både over hodene og mellom beina dems.

Dessverre gikk ikke kampen særlig bra for Odd sin del, men vi satser på at de kommer sterkere tilbake.

Klart for kamp

Ponniene og hjelperne gledet seg veldig.

Man kunne kjøre Hannah..

Eller ri på Orkan.

Maskoten «Brodd» fikk prøve seg en tur bak Hannah som på sin side var litt skeptisk til denne kusken.

Det var også andre morsomme aktiviteter.

Alle hadde det fantastisk gøy!

 

 

 

 

Del