Fin debut for travskolen

Ponnien Sophi’s Amaryllis gjorde unna debuten for travskolen på en fin måte i Teddy Gutten Støen’s ponniløp torsdag. Kusk Sander N.R. Høier traff starten helt perfekt og stakk rett til tet. De fikk styre og stelle litt som de ville der fremme første runden, men bak jaget det ponnier fra tillegg. «My» svarte så godt hun bare kunne da angriperne kom, og kjempet heroisk inn mot mål. Som ventet ble noen av konkurrentene litt for tøffe denne gangen, men vi er meget fornøyde med innsatsen og ikke minst tiden.

Det ble til slutt en 8.plass på tiden 2.58,1, som er kun 4 sekunder senere enn rekorden hennes. Neste start for «My» er planlagt til 9 november, også det på Klosterskogen.

Vi på Klosterskogen gratulerer vinneren Allan og Emilie Larsen så mye med seieren!

Fullstendig resultatliste: