Travskolen – for alle

Travskolen er til for alle, enten du er barn, ungdom eller voksen. Absolutt alle kan melde seg på kurs hos oss og vi tilrettelegger så godt vi kan etter dine behov.

Det vil alltid være mulighet til å melde seg på kurs på travskolen, vi setter opp kurs fortløpende etter hvert som det kommer påmeldinger og man kan komme med ønsker om dager som passer best.

For de yngste (3-7 år) har vi knøttekurs hvor vi hovedsakelig benytter våre stødige shetlandsponnier. Her er målet at barna skal bli trygge på hestene, lære seg grunnleggende stell, kjøring og ridning.

For de som er litt eldre kan vi tilby grunnkurs (bronse, sølv og gull). Her lærer man seg alt av grunnleggende stell, hestevelferd og kjøring. Etter endt gullkurs kan man velge og ta ponnitravlisens. Men selv om vi retter våre kurs mot travsporten så er det ikke slik at man må ha ambisjoner om å kjøre løp for og melde seg på her. Dette er noe man alltid kan dra nytte av uansett hva man vil drive med etter endt kurs.

Alle våre ponnier kan etter hvert gå løp, og det vil derfor bli en mulighet til å kjøre disse i løp når man har kommet så langt.

Vi kan også tilby ridekurs for barn og ungdom, her lærer man seg hovedsakelig grunnleggende ridning rettet inn mot montè (travløp under sal).

Er du voksen og vil lære deg om hesten, travet eller få ett bedre innblikk i hva dine barn driver med så setter vi gjerne opp voksenkurs også (fra 15 år og oppover).

Selv om det er ponnier som per nå bor fast på travskolen, så har vi også større hester vi kan benytte ved behov. Kanskje har du lyst til og kjøre en ekte travhest i full fart rundt travbanen?

Travskolen passer også perfekt til mange forskjellige arrangementer og tilstelninger, som for eksempel bursdager, utdrikningslag, firma-samlinger og mye mer. Ta gjerne kontakt med oss så skreddersyr vi ett opplegg som passer for dere.

Dersom dere er usikre på om dette er noe for dere så er det ingen problem å komme for en uforpliktende prøvetime (200,- for 1,5t), dette må bare avtales på forhånd.

Om du ønsker og melde deg på travskolen, eller du bare ønsker å se hva det går ut på, så ikke nøl med og ta kontakt med Lisa C. Haugland på telefon/SMS 95 78 16 56 eller lisa.haugland@rikstoto.no. Alle påmeldinger er bindende.

 

Del