Mental Helse og Klosterskogen Travbane inngår samarbeid

Mental Helse Telemark og Klosterskogen Travbane inngår et langsiktig samarbeid. Den 19. oktober skal Verdensdagen for psykisk helse markeres ved Klosterskogen travbane. Samarbeidet mellom Mental Helse Telemark omfatter blant annet løpsdager, travskolen og Hestens dag for å nevne noen elementer i avtalen.

Avtalen har kommet i stand etter flere møter denne sommeren og høsten. Samarbeidet har et utgangspunkt i tre år, men kan bli lenger om begge parter får de de ønsker ut av et samarbeid.

Mental helse inngår med dette et samarbeid som en del av Sponsoralliansen ved Klosterskogen Travbane med hovedfokus rundt travskolen.

Det er en glede for oss ved Klosterskogen Travbane å kunne inngå et samarbeid med Mental Helse Telemark. Det å kunne markere Verdensdagen for psykisk helse ved et av våre arrangementer nå i høst og få til et samarbeid med vår nystartede travskole allerede nå blir meget positivt for oss.

I samarbeid med Klosterskogen Travbane håper vi å kunne få satt fokus på det arbeidet som gjøres for vår organisasjon og med god synlighet på arenaen og ett godt samarbeid rundt travskolen og Hestens dag 2018 ser vi mange muligheter innenfor travet. Sier Jørn-Roger Steen som er leder for styret i Mental Helse Telemark og Lene Nordhus  som er nestleder