Rett valg – Rosa ball

Rosa Ball

Yesbox stallstrø i rosa baller støtter forskningen på brystkreft. Yesbox har produsert opp 100.000 baller som garanterer minst kr 100.000,-  til brystkreftfondets innsamling. Beløpet øker med økt salg. I 2016 ble resultatet over kr. 133.000,-

Rosa farge

Rosa farge i stall og luftegårder signaliserer støtte og omtanke. Ditt kjøp skaper et rosa bånd mellom Sverige og Norges dyreeiere og alle i våre land som berøres av brystkreft.

Rett valg

For hver rosa ball gis en krone til innsamlingen i oktober. Ditt kjøp øker Yesbox sin stønad ytterligere. Pengene går direkte til Brystkreftforeningen og kontrolleres gjennom 90-konto. Du kan selvsagt kjøpe Yesbox strø i vanlige baller til samme pris, men i oktober gjelder Rett Valg – Rosa Ball.

Rosa Sløyfeaksjonen

Rosa Sløyfe er en internasjonal folkebevegelse som markeres over hele verden i oktober hvert år. Brystkreftforeningen og Kreftforeningen arrangerer Rosa Sløyfe-aksjonen i Norge og har gjort det siden 1999. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som rammes, øke kunnskapen om brystkreft og gi støtte til brystkreftforskning og andre brystkreftprosjekter. I løpet av oktober farges Norge rosa ved hjelp av bedrifter, foreninger og privatpersoner som alle bidrar i kampen mot brystkreft. Vi håper samarbeidet med Yesbox vil gjøre at enda flere mennesker vil støtte Rosa sløyfe-aksjonen slik at flere vil overleve brystkreft.

Marit Sophie Egge

Aksjonsleder Rosa sløyfe

I oktober kan du bidra i arbeidet for å bidra i kampen mot brystkreft.  På Klosterskogen Travbane vil dette bli tydelig markert og vi arrangerer en egen rosa sløyfe-dag på travbanen.

Del