Thomas Ellefsen til Per Arne Enholms minneløp

Torsdag 25. august 2017

Thomas Ellefsen innfridde med favoritten i løpet Victor Hastrup og sikret seg plass i Per Arne Enholms minneløp som går på Bjerke under klasseløpshelgen andre helgen i september. Dette var Thoms sin første seier i år etter 10 kjørte løp så langt. Det var også start nr 200 i karrieren og den 11. seieren totalt. Seieren innbrakte 14.000 til hestens eiere som er et andelslag under navnet Stall Victory Pole In. Hesten står i trening hos Per Gottling og vinnertiden ble 1.17.9 over 2100 meter auto.

Per Arne Enholms minneløp er for amatører som på sin hjemmebane kjører et kvalifiseringsløp, så blir det finale på Bjerke mellom de 11 hjemmebanevinneren pluss en kusk som får «wild card»  Vi oppfordre alle telemarkinger som skal på Klasseløpene til å heie frem Thomas Ellefsen. som representerer Klosterskogen Travbane.

Vi gratulerer alle involverte og ønsker Thomas Ellefsen lykke til i finalen på Bjerke.

Del