I Love Paris vant EM for hopper på Solvalla

Onsdag 16. august 2017.

Førstepremien var på 800.000 svenske kroner og Det var Jonny Takter som kusket hesten i mål til ny norsk rekord for eldre hopper. 1.11.1a lyder den nye rekorden. I Love Paris er eid av Morten Gunnar Sem fra Skien og hesten står i trening hos Bjørn Goop. Løpet gikk over 2100 meter.

Mange av de beste hoppene i Europa kjørte opp bak startbilen da årets «European Championship for Mares» ble sluppet av gårde. Hele løpet lå I Love Paris i  fjerde par utvending, men 700 meter fra mål startet angrepet og via tredjespor og spurtet inn til en overlegen seier.

– Hun overrasket meg. Men, under løpet ble I Love Paris sterkere og sterkere. Jeg fikk forhåpninger mot siste sving, dette er en topphest, mente Johnny Takter.

Tiden 1.11.1 er forøvrig ny norsk rekord for eldre norskfødte hopper over mellomdistanse med autostart.

Vi gratulerer alle involverte.

Del