Lisa C. Haugland ansatt som hovedinstruktør ved Klosterskogen Travskole

Vi kan med stor glede informere at Lisa C. Haugland er ansatt som hovedinstruktør ved Klosterskogen Travskole. Travskolen vil iløpet av høsten starte opp med kurs for barn og ungdom ved Klosterskogen Travbane. Lisa starter hos oss i starten av september og vi satser på at Travskolen kan  starte de første kursene allerede i månedsskiftet september oktober.

Lisa har bakgrunn som Travtrener med B-lisens og har i øyeblikket 4 hester på sin treningsliste. Hun er utdannet travtrener fra Norsk Hestesenter på Starum og har fagbrev i hestefaget. Hun har tidligere jobbet på rideskolen ved Modum Islandshest senter. Lisa er utdannet ponni instruktør fra Norsk Hestesenter. Som amatørkusk har hun kjørt over 100 løp. Hun er i dag leder av Drangedal Travselskap og har de siste årene hatt en rekke tillitsverv innenfor travet i bl. a. Telemark Travforbund, Telemark Toto AS, AS Klosterskogen Travbane, Krokheia Travbane og BVT Montélag.

Lisa har også jobbet som stallansatt/lærling hos Stall Bråten og Team Guldbrandsen.

Vi ønsker Lisa velkommen til oss på Klosterskogen Travbane og til Klosterskogen Travskole.