Support Service Partner inngår V75 gullpartneravtale

Det er en glede å kunne presentere nok en ny samarbeidspartner for Klosterskogen Travbane. Support Service Partner med utgangspunkt fra Vear i Vestfold har ambisjoner om å ta markedsandeler innenfor sine hovedområder. Som en del av avtalen overtar Support Servicepartner nå renholdet ved store deler av arenaen og går samtidig inn som en av våre V75 Gullpartnere.

Som gullpartner vil SSP få tilgang til vårt sponsortreff og være med i alle sammenhenger knyttet til V75. Vi ønsker velkommen til oss.

Om Support Service partner 

Den største delen av vår verdileveranse består av renhold. Selskapet ble startet opp av to unge menn, med en felles visjon; At hver eneste person i hele Norge skal glede seg til å dra på jobb.

Med lang erfaring i renholdsbransjen, så de et stort potensial i tillegg til muligheten å oppnå visjonen. De så at renholdsoppdrag sirkulerte mellom ulike aktører og etter lang tid med grundig kartlegging fant de ut årsakene som gikk igjen.

Etter flere år med utprøving og hardt arbeid, har vi bygget opp en 8-trinns prosess for faste renholdsoppdrag. Denne suksessoppskriften kombinert med våre kjerneverdier, har gitt oss tryggheten til å påstå at ingen gir kunden så mye merverdi som Support Service Partner. Enkelte konkurrenter er billigere enn oss, andre er litt dyrere. Men vi er opptatte av å skape nærhet til kunden og bygge langvarige relasjoner.

www.sspartner.no

 

Del