Dinosaurene inntar Klosterskogen

På løpsdagen den 10 august får vi besøk fra DinoWorld Norge på Klosterskogen Travbane. Da blir det førpremiere for alle som er hos oss den dagen. Dino World er et omreisene show med dinosaurer i  naturtro størrelser.

ADVENTURE DINO WORLD

SKIEN

P-plassen v/Klosterskogen Travbane 11 til 13.august

I den anledning inviteres til «Pressevisning» torsdag 10.august kl. 12.00, hvor dere da vil få en presentasjon

av vårt spektakulære Dino World «Live Show».

Noen av våre Dinosaurer er da på «Rømmen» og blir trolig å finne på Klosterskogen Travbane kl. 12.00.

«Vinn VIP-Billetter»

Lag en tegning av Dinosaurene som dere finner på facebook eller www.Dinoworldnorge.com og leverer den i billettluken på Dino World

fredag 11.august fra kl. 13.00, så er dere med i trekningen av VIP-billetter til Dino World.

Vi mennesker har en fascinasjon for dinosaurer, til tross for at de har vært utdødd i millioner av år. Under visningen kan du ta dem i nærmere øyesyn. Da kommer Dino World på besøk, med 3000 m2 dinosaurmoro. Har du lyst til å ri på en Tyrannosaurus Rex? En av de mest kjente dinosaurene levde for 80-68 millioner år siden, og du husker den sikkert fra filmer som Jurassic Park. Hos Dino World har du muligheten til å ri på den eller en av de andre animatroniske dinosaurene som er en del av det store utstillingsteltet. Inne i teltet møter du mange slags dinosaurer, fra de store som rager seks meter opp til små dinosaurer barna kan klappe på.

Opplevelsen består av både lys, lyd og bevegelse – noen av dinosaurene har nemlig en sensor som merker at du er i nærheten – men det er heldigvis ikke for skummel for de minste.

Liveshow fra scenen..!!!

Dino World dekker et område på 50 x 60 meter, og en tredjedel av dette er et stort utstillingstelt med egen scene og liveshow hver time. Du kan også se Dinosaur-tegnefilmen «The Last Journey». Dette er virkelig en magisk opplevelse for hele familien, men høy lyd og blinkende lys kan være skummelt for de aller minste. Nytt av året er VR-briller, der du virkelig får følelsen av å være sammen med dinosaurene inne i utstillingen. Du kan også ta bilder av ungene sammen med små dinosaurer.

Garantert mye moro

Utenfor utstillingsteltet ligger dino-parken, med store dinosaurer og flere hoppeslott utformet som dinosaurer, så du kan hoppe ut av munnen til en svær dinosaur og lande trygt på sklia. Bor det en liten arkeolog i magen til junior? Blant de mange aktivitetene inne i teltet er muligheten til å grave etter bein, noe mange synes er skikkelig gøy. Det er også mulighet til å tegne, og det er ulike boder med suvenir og sukkerspinn.

Du kan lese mer om Dino World på facebook og dinoworldnorge.com

—-

Åpningstider;